De fleste af os bærer til daglig rundt på mere end der er plads til i lommerne – mobil, pung og nøgler som minimum og ofte også et par høretelefoner, en vanddunk og snacks. Omvendt har man ikke altid lyst til at bære rundt på en rygsæk eller tote bag, og det er her sling baggen kommer ind i billedet. En sling bag er ikke alene en praktisk og komfortabel måde at have det mest nødvendige med sig på – den rigtige sling bag er også et stilrent accessory til dit outfit.

Heldigvis har en lang række mærker udviklet deres bud på den moderne sling bag. Læs videre for at se, hvilke der er mest vellykkede ud fra en samlet betragtning af kvalitet, stil og funktionalitet.

De 7 bedste sling bags til hverdag og rejse i 2024
  1. Heimplanet Transit Line Sling Pocket
  2. Wandrd Rogue Sling
  3. Peak Design Everyday Sling
  4. Topo Designs Quick Pack
  5. Matador Freerain Waterproof Packable Hip Pack
  6. Alpaka Bravo Sling Mini
  7. Bellroy Lite Sling

De bedste sling bags i 2023 | Heimplanet Transit Line Sling Pocket

1. Heimplanet Transit Line Sling Pocket

Heimplanet er nok mest kendt for sine prisvindende telte, men deres tasker fortjener lige så stor opmærksomhed. Heimplanets Transit Line Sling Pocket sætter kryds ved det hele - fra robuste materialer (bæredygtigt fremstillet Dyecoshell-stof, hardware i aluminium og imprægnerede YKK-lynlåse) til en praktisk ruminddeling. Tasken har et stort hovedrum med stretch-lommer i varierende størrelser, en frontlomme til mobil og et scratch-frit solbrille-etui på ydersiden. Skulderstroppen er fremstillet i et solidt sikkerhedsseleagtigt materiale og udstyret med en unik lukkemekanisme i aluminium. Det koster en anelse på vægten, men til gengæld får du en sling bag, der holder mange år frem. Bær den som du har lyst - om livet eller over skulderen.

SHOP HEIMPLANET TRANSIT LINE SLING POCKET


 

De bedste sling bags i 2023 | Wandrd Rogue Sling

2. Wandrd Roque Sling

Du kender måske Wandrd for deres prisvindende PRVKE-rygsæk, der er en af de mest anmelderroste og populære kameratasker på markedet – og nu har Wandrd-teamet udviklet en sling bag til de dage, hvor du kan nøjes med mindre end en rygsæk. Sling baggen fås i tre størrelser (3L, 6L og 9L) – alle med vejrbestandige materialer, et stort hovedrum med tonsvis af organiseringsløsninger og en komfortabel skulderstrop. Rogue Sling 6L og 9L kommer også med et laptop sleeve, der er kompatibelt med Wandrds Laptop Case, hvilket gør sling baggen til et fuldgyldigt alternativ til en rygsæk eller lign. 

SHOP WANDRD ROGUE SLING


 

De bedste sling bags i 2023 | Peak Design Everyday Sling

3. Peak Design Everyday Sling

Når det kommer til alsidige tasker til hverdag og rejse, er Peak Design naturligvis at finde på listen – denne gang med et af deres mest populære produkter gennem tiden, Everyday Sling. Sling baggen fås i tre størrelser – 3L, 6L og 10L – og har et smart indvendigt design med aftagelige dividers, der kan tilpasses netop dine behov. Everyday Sling har også en behagelig, polstret skulderstrop og et vejrbestandigt design i 400D nylon med imprægnerede lynlåse. Hvad end du har brug for en sikker og lettilgængelig sling bag til opbevaring af dit kamera-udstyr, når du er på farten, eller en fantastisk all-round sling til almindelig hverdagsbrug og rejse, er Peak Designs Everyday Sling et sikkert valg.

PEAK DESIGN EVERYDAY SLING


 

De bedste sling bags i 2023 | Topo Designs Quick Pack

4. Topo Designs Quick Pack

Mange sling bags på markedet kan godt komme til at ligne hinanden lidt, men Topo Designs Quick Pack er ikke til at tage fejl af. Quick Pack’en skiller sig ud på sit unikke retro-look – farvekombinationerne, den overdimensionerede lynlås og det robuste, rektangulære design. Tasken har et stort hovedrum og en ekstra frontlomme til mindre genstande, begge med gulligt foret interiør, der gør indholdet synligt på alle tider af døgnet. Tilsammen giver det 7 liters kapacitet, så hvis du leder efter en sling bag med plads til mere end blot de allermest nødvendige essentials, er den perfekt. Hvis du tænker, at det er lige i overkanten for dig, men er vild med designet, så overvej dens lillebror, Topo Designs Quick Pack Mini.

SHOP TOPO DESIGNS QUICK PACK


 

De bedste sling bags i 2023 | Matador Freerain Waterproof Packable Hip Pack

5. Matador Freerain Waterproof Packable Hip Pack

Matadors Freerain Waterproof Packable Hip Pack er bygget til at kunne klare ekstreme outdoor-aktiviteter, men dens egenskaber kommer lige så meget til deres ret under mindre krævende forhold. Tasken er blandt de letteste på markedet med en vægt på bare 120 g og har en vandtæt konstruktion i 70D Robic® Nylon med imprægnerede YKK-lynlåse, så dine ting altid er godt beskyttet mod vind og vejr. Som om det ikke var nok, kan tasken også pakkes sammen til størrelsen af en knytnæve, så du let kan have den med i bagagen, når du rejser.

SHOP MATADOR FREERAIN WATERPROOF PACKABLE HIP PACK


 

De bedste sling bags i 2023 | Alpaka Bravo Sling

6. Alpaka Bravo Sling Mini

Det australsk-baserede taskemærke Alpaka har haft stor succes med sine minimalistiske og stilrene designs, og er specialister i udvikling af sling bags, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Én af Alpakas mest populære sling bags er Bravo Sling Mini – en kompakt, men stadig rummelig taske med plads til et kompaktkamera, hovedtelefoner, pas, telefon og lign. Sling baggen er lavet i et vejrbestandigt og let nylon-materiale, der holder dit udstyr beskyttet mod vind og vejr. Skulderstroppen har et magnetisk Fidlock spænde, der er let at åbne, men stadig sikkert.

ALPAKA BRAVO SLING MINI


 

De bedste sling bags i 2023 | Bellroy Lite Sling

7. Bellroy Lite Sling

Lite Sling er seneste skud på stammen i Bellroys populære kollektion af sling bags, og den skuffer ikke. Tasken har med en størrelse på 7 liter plads til både vandflaske og et mindre kamera, men tilpasser sig størrelsen af indholdet, så den aldrig fylder mere end højst nødvendigt. Indvendigt finder du et stort hovedrum med lynlåslomme til mobil eller lignende værdigenstande, og på ydersiden har tasken en ekstra lomme til mindre genstande, du skal have hurtig adgang til. Tasken er bygget i Diamond Ripstop Fabric, der ikke alene er 3x lettere end Bellroys andre stoffer, men også er bæredygtigt fremstillet af genanvendt plastik.

BELLROY LITE SLING