Høretelefoner, opladere, powerbanks, ledninger, SD-kort - tech udstyr spiller en vigtig rolle i vores hverdag, og hvis du nogensinde har ønsket, at det var lettere at holde det hele organiseret, beskyttet og lettilgængeligt, er en tech pouch præcis, hvad du har manglet.

En tech pouch er den perfekte måde at holde dit tech udstyr og andre små ting samlet ét sted, både til daglig og når du rejser. 

I denne guide har vi derfor lavet en liste over 8 af de absolut bedste tech pouches, organizers og små tasker til organisering, så du kan finde den, der bedst dækker dine behov.

De 8 bedste tech pouches og organizers til hverdag og rejse
  1. Alpaka Elements Tech Case Mini
  2. Peak Design Tech Pouch V2
  3. Wandrd Tech Bag
  4. Topo Designs Tech Case
  5. Topo Designs Accessory Bags
  6. Eagle Creek E-tools Organizer Pro
  7. Bellroy Desk Caddy
  8. Boundary Supply Rennen Pouch

1. Alpaka Elements Tech Case Mini

Elements Tech Case Mini fra det australsk-baserede brand Alpaka Gear er en af de mest alsidige tech pouches, vi er stødt på. Tasken har et kompakt, men rummeligt design og kan omdannes til en sling bag ved hjælp af den medfølgende skulderstrop. Hovedrummet tilgås via en stor harmonika-åbning og indeholder et stort antal lommer i forskellig størrelse. Det lyse, rødlige interiør gør det let at se indholdet. Tech pouchen er fremstillet i Alpakas signatur-materiale X-Pac, der er slidstærkt, let og vejrbestandigt, så dit tech udstyr er godt beskyttet under alle forhold.

Foretrækker du en tech pouch med Clamshell-åbning fremfor harmonika-åbning, er Alpaka Tech Kit et fremragende alternativ.

KØB ALPAKA ELEMENTS TECH CASE MINI

 


 

Peak Design Tech pouch til organisering af tech accessories

2. Peak Design Tech Pouch V2

Peak Design er kendt for at udvikle innovative produkter, der kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed, og Tech Pouch V2 er et godt eksempel på dette. Tasken har en unik origami-inspireret harmonikaåbning, som gør det nemt at organisere og tilgå dine ting på et splitsekund. Harmonikaåbningen giver adgang til et stort antal åbne lommer i varierende størrelser – plus en lynlåslomme i midten, Pen Loops til skriveredskaber og små lommer særligt designet til opbevaring af SD-kort og lign. Udvendigt er tasken udstyret med håndtag (på alle sider og i toppen) og med en ekstra lynlåslomme til fx pas og dokumenter. Tech Pouch V2 har et vejrbestandigt yderlag med DWR-imprægnering. Kapaciteten er 2L, så den er blandt de mest rummelige på vores liste.

KØB PEAK DESIGN TECH POUCH V2

 


 

Wandrd Tech Bag - bedste tech pouches & organizers

3. Wandrd Tech Bag

Når man får Wandrds Tech Bag i hænderne, er det første man lægger mærke til kvaliteten af materialerne. Tasken har et vandtæt yderlag i P900D Nylon og er udstyret med imprægnerede YKK-lynlåse – så du kan være sikker på, at dine tech accessories altid er godt beskyttet mod vind og vejr. Tech Baggen kommer i tre størrelser – Small, Medium og Large. Small har ét rum med adskillige indvendige lommer og pen loops, mens Medium og Large har en ekstra lynlåslomme. Alle tre størrelser er kompatible med Wandrds PRVKE og andre rygsække og kan derudover omdannes til sling bags ved hjælp af Wandrds Carry Strap.

KØB WANDRD TECH BAG

 


 

Topo Designs Tech Case - bedste tech pouches & organizers

4. Topo Designs Tech Case

Topo Designs Tech Case er en af de mest rummelige tech pouches på listen og har plads til alt fra et sæt hovedtelefoner til en mindre tablet. Tasken er inddelt i to store rum – begge med Clamshell-åbning – og en ekstra frontlomme med lynlås til mobil, nøgler og lign. Det første rum har en stor strop til fx høretelefoner, mens andet rum har adskillige små loops i varierende størrelser til organisering af fx ledninger, opladere, skriveredskaber mm. Begge rum har også store lynlåslommer i trådnet. Som man kan forvente af ethvert produkt fra Topo Designs, er Tech Casen fremstillet i slidstærk nylon og med lynlåse fra YKK. Tech Casens rummelige design gør den ideel til folk, der – enten til daglig eller på rejser – har brug for en måde at organisere et stort antal accessories på og altid vil have let adgang til det hele.

TOPO DESIGNS TECH CASE

 


 

Topo Designs Accessory Bags - bedste tech pouches & organizers

5. Topo Designs Accessory Bags

Et mindre og mere simpelt alternativ til ovenstående Tech Case er Topo Designs bedst sælgende Accessory Bags. Taskerne fås i tre størrelser – Micro, Small og Medium – og i et stort antal forskellige farver, så du med sikkerhed kan finde én, der matcher netop dine behov og din stil. Accessory Bag Medium har nok plads til en laptop-oplader, notesbøger, E-bogslæsere og lign., mens Small og Micro egner sig perfekt til organisering af fx ledninger, powerbanks, adaptere, kort og kontanter. Alle Accessory Bags har et farvet interiør, som gør det let at se alt indholdet, og er fremstillet i slidstærk 1000D Cordura® Nylon.

KØB TOPO DESIGNS ACCESSORY BAGS

 


 

6. Eagle Creek E-tools Organizer Pro

Eagle Creeks E-tools Organizer Pro skiller sig ud ved at have en flad og kompakt profil, som gør, at den passer ind i enhver taske og aldrig optager unødig plads. Clamshell-åbningen giver nem adgang til det meget gennemtænkte interiør, der byder på tonsvis af organiseringsløsninger – på den ene side adskillige åbne lommer i varierende størrelser, inklusiv en stor lomme til iPad Mini, Kindle eller lign., og på den anden side to store lynlåslommer i trådnet. Tech pouchen er lavet i genanvendt D300 Polyester og er godt polstret, så dit udstyr er beskyttet mod stød og slag.

Eagle Creeks E-tools Organizer fås også i en Mini-version, der egner sig perfekt til opbevaring af ledninger, skriveredskaber, mindre opladere, en powerbank mm.

KØB EAGLE CREEK E-TOOLS ORGANIZER PRO

 


 

Bellroy Desk Caddy | Bedste tech pouches og organizers i 2023

7. Bellroy Desk Caddy

Desk Caddy er en minimalistisk tech pouch fra det australske mærke Bellroy, der er ligeså praktisk og funktionel, som den er stilren. Denne tech pouch har et enkelt rum med en stor lynlåsåbning, som gør det nemt at se og tilgå alt i tasken - hvad end det er på dit skrivebord, eller når du er afsted på farten. Det indvendige design byder på et hav af organiseringsløsninger i form af en lynlåslomme i trådnet, åbne lommer i forskellig størrelser og elastikstropper til organisering af ledninger, høretelefoner og andre små tech accessories. Tasken er vandafvisende og fremstillet i 100% genanvendte materialer.

BELLROY DESK CADDY

 


 

Boundary Supply Rennen Pouch | Bedste tech pouches og organizers i 2023

8. Boundary Supply Rennen Pouch

Rennen Pouch fra Boundary Supply er en minimalistisk og simpel pouch med plads til alt det mest nødvendige – høretelefoner, opladere, en notesbog, skriveredskaber mm. Tech pouchen har en relativt flad profil, men er opretstående på fladt underlag og er overraskende rummelig. Hovedrummet tilgås via en stor lynlåsåbning i toppen med Pull Tabs i hver side, som gør den let at åbne. Selve hovedrummet giver rig mulighed for indvendig organisering – 2x Penn Loops og en lomme med velcro-lukning, som har yderligere to små indvendige lommer. Rennen Pouch rummer ikke større ting som hovedtelefoner og lign., men hvis du har brug for en solid og fleksibel pouch til organisering af mindre accessories, er den et oplagt valg.

BOUNDARY SUPPLY RENNEN POUCH