Fordelene ved at benytte packing cubes er mange. Ikke alene hjælper packing cubes dig med at holde dine ting organiserede og lettilgængelige - de er også fantastiske space-savers og gør det meget lettere at pakke bagagen.

Et af de mærker, der står bag af nogle af de mest populære og anmelderroste packing cubes, er Eagle Creek.

Hvis du overvejer, hvilken type packing cubes fra Eagle Creek, du bør vælge, er du landet det helt rette sted. I dette indlæg giver vi dig nemlig et overblik over de forskellige typer packing cubes fra Eagle Creek og viser dig, hvad du bør overveje for at vælge den helt rigtige type til dig.

Guide til valg af Eagle Creek packing cubes
 • Hvilke typer Eagle Creek packing cubes finder der?
 • Eagle Creek Pack-It™ Isolate Cubes
 • Eagle Creek Pack-It™ Reveal Cubes
 • Eagle Creek Pack-It™ Gear Cubes
 • Opsummering: Hvilken type Eagle Creek Packing Cube bør du vælge?

Stor guide til valg af Eagle Creek Packing Cubes | De forskellige typer Eagle Creek packing cubes

Hvilke typer Eagle Creek packing cubes findes der?

Eagle Creeks packing cubes og organizers kommer i tre produktlinjer:

 1. Pack-It™ Isolate
 2. Pack-It™ Reveal
 3. Pack-It™ Gear

Hver produktlinje dækker over en lang række undervarianter, størrelser og farver, og nedenfor kan du få overblikket over dem alle.

Vær opmærksom på, at den overordnede betegnelse for alle Eagle Creeks packing cubes og organizers er Pack-It™ System, og derfor starter alle navnene på Eagle Creeks packing cubes med Pack-It™.

Guide til Eagle Creek packing cubes | Få et overblik over Pack-It Isolate Cubes

1. Eagle Creek Pack-It™ Isolate Cubes

Eagle Creek Pack-It™ Isolate Cubes er ultralette og alsidige packing cubes, der egner sig godt til mange forskellige formål.

Pack-It™ Isolate Cubes er lavet i polyester ripstop, der er vejrbestandigt og tåler maskinvask. Materialet er ekstremt let og tyndt, men stadigvæk holdbart takket være det forstærkende ripstop mønster. Materialet har også modtaget antibakteriel behandling (Protx2®), der forhindrer dem i at komme til at lugte og dermed øger holdbarheden. Pack-It™ Isolate Cubes er udstyret med Zoom-lynlåse, der er selvreparerende og derfor er i stand til at modstå lang tids brug.

Standardversionen af Eagle Creeks Pack-It™ Isolate Cubes fås i følgende størrelser:

 • M (25,5 x 36 x 8 cm): Egner sig perfekt til bukser, trøjer, leggings og andre større typer tøj
 • S (18 x 25,5 x 8 cm): Tiltænkt t-shirts, undertøj, nattøj
 • XS (11 x 19 x 6 cm): Egner sig godt til sokker og mindre accessories
 • Slim (12,5 x 36 x 4) cm: Er designet til slips, bælter, sokker, undertøj og lign.

Derudover fås Pack-It™ Isolate Cubes i en række undervarianter med andre egenskaber, heriblandt Isolate Clean/Dirty Cubes og Isolate Compression Cubes: 

 • Isolate Cube Clean/Dirty Cubes er tosidede packing cubes med en indvendig divider, som gør det muligt at opdele rent og beskidt tøj. Disse cubes egner sig godt til rejser, hvor du ikke altid har adgang til vaskemaskine og derfor har brug for separat opbevaringsplads til beskidt tøj.
 • Isolate Compression Cubes er udstyret med en ekstra lynlås, som gør det muligt at komprimere indholdet. På den måde har du mulighed for at spare ekstra plads i bagagen.
Hvem egner Pack-It™ Isolate Cubes sig til?

Pack-It™ Isolate Cubes er Eagle Creeks mest klassiske form for packing cubes og er derfor et godt valg til de fleste formål – hvad end det er ferier, forretningsrejser, backpacking eller lign. De er ekstremt lette, men leverer også fantastisk slidstyrke, så det er svært at gå galt i byen med denne type packing cubes.

Foretrækker du let at kunne se, hvad du har pakket i hver cube, eller har du brug for packing cubes, der giver ekstra beskyttelse, er det imidlertid værd at se på Eagle Creeks andre typer packing cubes nedenfor.

SHOP EAGLE CREEK PACK-IT™ ISOLATE CUBES


 

Stor guide til valg af Eagle Creek packing cubes | Beskrivelse af Pack-It Reveal Cubes

2. Eagle Creek Pack-It™ Reveal Cubes

Eagle Creeks Pack-It™ Reveal Cubes er fremstillet i samme materialer som Isolate Cubes (polyester ripstop, Zoom-lynlåse) og har samme design, men adskiller sig ved at have et gennemsigtigt trådnet på oversiden, som gør det let at se, hvad du har pakket i hver cube. Disse cubes er generelt en anelse billigere end Isolate Cubes og er det mest prisvenlige valg blandt Eagle Creeks packing cubes.

Trådnettet på oversiden gør, at Pack-It™ Reveal Cubes er en anelse tungere end Isolate Cubes. Derudover er Reveal Cubes ikke behandlet med det antibakterielle middel Protx2® som Isolate Cubes, men til gengæld giver trådnettet bedre mulighed for naturligt gennemtræk og forhindrer lugt i at bygge sig op i dine cubes.

Vær også opmærksom på er, at trådnettet kan gøre det lettere for snavs at finde vej ind i dine cubes. Dette bør imidlertid ikke være et problem, hvis din bagage er ren, og du holder dine cubes indenfor.

Standardversionen af Pack-It™ Reveal Cubes fås i samme størrelser som Isolate Cubes (XS, S, M og Slim). Derudover finder du en række andre produkter i Eagle Creeks Pack-It™ Reveal-linje, heriblandt følgende:

 • Pack-It™ Reveal Garment Folder: Til skjorter, jakker, trøjer og lign.
 • Pack-It™ Reveal E-Tools Organizer (Mini og Pro): Til organisering af tech accessories
 • Pack-It™ Reveal Shoe Sac: Til opbevaring af sko på rejser
 • Pack-It™ Reveal Sac: Til organisering af små accessories
 • Pack-It™ Reveal Quick Trip: Rummelig toilettaske med gode organiseringsmuligheder
Hvem egner Pack-It™ Reveal Cubes sig til?

Eagle Creeks Pack-It™ Reveal Cubes er et oplagt valg, hvis du foretrækker at kunne se, hvad du har pakket i hver cube – og hvis du har det fint med, at de vejer en anelse mere end Eagle Creeks klassiske Isolate Cubes. Reveal Cubes er også lidt billigere end Isolate Cubes og er derfor et prisvenligt alternativ.

SHOP EAGLE CREEK PACK-IT™ REVEAL CUBES


 

Omfattende guide til valg af Eagle Creek packing cubes | Beskrivelse af Eagle Creek Pack-It Gear Cubes

3. Eagle Creek Pack-It Gear Cubes

Eagle Creeks Pack-It™ Gear Cubes er en type packing cubes, der er mere tiltænkt opbevaring og organisering af udstyr end tøj.

Pack-It™ Gear Cubes kommer i to varianter:

 • Pack-It™ Gear Cubes
 • Pack-It™ Gear Protect-It Cubes

De klassiske Pack-It™ Gear Cubes fås i tre størrelser (Mx3, M og S), mens Gear Protect-It Cubes kommer i to størrelser (M og S).

Som navnet antyder, er Gear Protect-It Cubes særligt designet til sikker opbevaring af udstyr (kamera, fotoudstyr, tech accessories og mindre gadgets) og har derfor polstrede indvendige dividers. Derudover er de en anelse højere end de klassiske Gear Cubes.

Begge typer cubes har en vandtæt skal i slidstærk 900D polyester med TPU-imprægnering og er udstyret med imprægnerede #8 lynlåse fra Zoom. Derudover har hver cube en lynlåslomme i trådnet til sikker opbevaring af små accessories.

Hvem egner Pack-It™ Reveal Cubes sig til?

Eagle Creeks Pack-It™ Gear Cubes er tiltænkt sikker opbevaring af udstyr, der kræver særlig beskyttelse mod vind og vejr. Det kan fx være kamera, objektiver, fotoudstyr, tech accessories og mindre gadgets. Den store Pack-It™ Gear Cube Mx3 egner sig godt til opbevaring af fx waders, støvler og tungt udstyr.

EAGLE CREEK PACK-IT™ GEAR CUBES


 

Stor guide til valg af Eagle Creek packing cubes | Hvilken Eagle Creek packing cube bør du vælge? Sammenligning af Eagle Creeks Pack-It Isolate Cubes, Reveal Cubes og Gear Cubes

Opsummering: Hvilken type Eagle Creek Packing Cube bør du vælge?

Eagle Creek Pack-It™ Isolate Cubes er et godt valg, hvis du leder efter et sæt ultralette packing cubes med antibakteriel behandling og et vandtæt design, der vil fungere godt til de fleste formål.

Eagle Creek Pack-It™ Reveal Cubes er et oplagt valg, hvis du ønsker let at kunne se, hvad du har pakket i hver cube og er på udkig efter det mest prisvenlige alternativ – og til gengæld ikke har noget imod, at de er en anelse tungere.

Eagle Creek Pack-It™ Gear Cubes er tiltænkt opbevaring af udstyr og ikke tøj og er det rigtige valg, hvis du leder efter en sikker måde at opbevare fotoudstyr, tech accessories eller tungere udstyr (støvler, waders, klatrerudstyr og lign.).