En god toilettaske er en af de ting, man ikke kan undvære på rejsen. Ikke alene hjælper den med at holde alle ens toiletsager velorganiserede og lettilgængelige – den sørger også for, at resten af bagagen er godt beskyttet i den uheldige situation, at en rejseflaske viser sig at være utæt. Det sidste man ønsker sig på rejsen, er en taske eller kuffert sølet ind i shampoo!

Derfor er det altid en god idé at holde sine toiletsager adskilt fra resten af bagagen med en god toilettaske.

I denne guide viser vi dig 7 af de bedste toilettasker til rejsebrug og hjælper dig med at finde den, der bedst dækker dine behov.

7 af de bedste toilettasker til rejsebrug (2024)
 1. Peak Design Wash Pouch
 2. Bellroy Toiletry Kit Plus
 3. Eagle Creek Pack-It™ Reveal Hanging Toiletry Kit
 4. Matador Equipment FlatPak™ Zipper Toiletry Case
 5. Heimplanet Carry Essentials Dopp Kit
 6. Eagle Creek Pack-It™ Isolate Quick Trip
 7. Topo Designs Dopp Kit

  Bedste toilettasker | Peak Design Wash Pouch

  1. Peak Design Wash Pouch

  Peak Design er mærket, der står bag nogle af de mest populære og anmelderroste tasker og accessories til rejse, og deres prisbelønnede Wash Pouch er én af dem – en rummelig toilettaske med 2 liters kapacitet og et væld af praktiske detaljer og organiseringsløsninger.

  Toilettasken har en harmonika-åbning med 5 silikone-imprægnerede trådnetlommer, 2 store rum til større toiletsager, en mindre lynlåslomme og en lomme til tandbørste med magnetisk lukning. Udvendigt er en ekstra lynlåslomme til opbevaring af barberskraber og lign. Udover fantastiske organiseringsmuligheder byder Peak Designs Wash Pouch på et slidstærkt og Fair Trade Certificeret design i vejrbestandig nylon. Imprægnerede #8 UltraZips fuldender det lækagesikre design.

  Et mindre alternativ til den klassiske Wash Pouch er Peak Designs nye Wash Pouch Small med 1 liters kapacitet.

  KØB PEAK DESIGN WASH POUCH

  Bedste toilettasker | Bellroy Toiletry Kit Plus

  2. Bellroy Toiletry Kit Plus

  Toiletry Kit Plus fra Bellroy byder på et minimalistisk, stilrent ydre med detaljer i miljø-certificeret læder og et praktisk indvendigt design, som giver rig mulighed for organisering.

  Indvendigt er et stort antal elastiske trådnetlommer i varierende størrelse, en lynlåslomme til fx kam, aflange tuber og lign. samt praktiske detaljer som en lomme med magnetisk lukning til opbevaring af tandbørste. En stor lynlåsåbning giver nem adgang til det hele og er vinklet på en måde, som gør at den forbliver opretstående, når den er åbnet. Toilettasken er fremstillet i et slidstærkt, vandafvisende stof af genanvendte materialer.

  KØB BELLROY TOILETRY KIT PLUS

  Eagle Creek Pack-It™ Reveal Hanging Toiletry Kit

  3. Eagle Creek Pack-It™ Reveal Hanging Toiletry Kit

  Eagle Creek har gennem snart 50 år udviklet rejseudstyr og er bl.a. kendt for sin prisbelønnede Pack-It™ produktlinje, som indeholder et stort udvalg af packing cubes, pouches og ikke mindst toilettasker til rejse.

  Pack-It™ Reveal Hanging Toiletry Kit er blandt Eagle Creeks mest populære toilettasker og er et oplagt valg, hvis du søger en toilettaske med ophæng. Tasken har en stor åbning, som giver nem adgang til 3x elastiske lommer, 2 lynlåslommer (én stor og én lille) samt en stor åben lomme.

  Når tasken er hængt op, er alle dine toiletsager i øjenhøjde og lettilgængelige. Toilettasken er vandafvisende og udstyret med selvreparerende lynlåse for maksimal holdbarhed. Derudover tåler den at blive vasket – så hvis der spildes shampoo eller lign., er den nem at rengøre.

  KØB EAGLE CREEK PACK-IT™ REVEAL HANGING TOILETRY KIT

  Matador Zipper Toiletry Case | Let og minimalistisk toilettaske

  4. Matador Equipment FlatPak™ Zipper Toiletry Case

  Er du på udkig efter en ultralet, minimalistisk og lækagesikker toilettaske med plads til alle de mest nødvendige toiletsager, er FlatPak™ Zipper Toiletry Case fra Matador Equipment et oplagt valg.

  Toilettasken har et vandtæt design i 30 Denier Cordura®. Et unikt feature er Matadors Dry-Through™ Teknologi, som gør, at fugt kan slippe ud af tasken, selv når den er lukket til, og at indholdet dermed holdes tørt. Takket være det fleksible design, tilpasser toilettasken sig størrelsen af indholdet og optager derfor aldrig mere plads i bagagen end højst nødvendigt.

  KØB MATADOR EQUIPMENT FLATPAK™ ZIPPER TOILETRY CASE

  Heimplanet Carry Essentials Dopp Kit

  5. Heimplanet Carry Essentials Dopp Kit

  Heimplanet har gennemtænkt alt ned til mindste detalje i deres Carry Essentials Dopp Kit for at skabe en intuitiv alt-i-en løsning til opbevaring af toiletsager.

  Toilettasken byder på et vandtæt/lækagesikkert design, en krog til ophængning og praktiske indvendige organiseringsløsninger - elastiske løkker og lommer i varierende størrelse, så alting har sin egen plads. Derudover indeholder den et kompakt, aftageligt spejl.

  Toilettasken er fremstillet i PU-imprægneret nylon med imprægnerede YKK® lynlåse, som gør designet holdbart og vejrbestandigt. Toilettasken fås også i en mindre version - Carry Essentials Dopp Kit Better Half.

  KØB HEIMPLANET CARRY ESSENTIALS DOPP KIT

  Eagle Creek Pack-It™ Isolate Quick Trip

  6. Eagle Creek Pack-It™ Isolate Quick Trip

  Pack-It™ Isolate Quick Trip er et andet fremragende bud fra Eagle Creek - især hvis du leder efter en kompakt, let og minimalistisk toilettaske.

  Toilettasken er behandlet med anti-bakteriel teknologi (Protx2®), som forhindrer lugt og øger dens holdbarhed. Dette er karakteristisk for produkterne i Eagle Creeks Pack-It™ Isolate-linje. Det indvendige design består af et stort hovedrum med en bred lynlåsåbning og to sidelommer til mindre toiletsager. Toilettasken er rummelig, men fylder aldrig mere end nødvendigt takket være det fleksible design.

  KØB EAGLE CREEK PACK-IT™ ISOLATE QUICK TRIP

  Topo Designs Dopp Kit

  7. Topo Designs Dopp Kit

  Topo Designs er kendt for at lave klassiske, ukomplicerede designs i materialer af høj kvalitet, og deres Dopp Kit er et godt eksempel på dette. Toilettasken har et rummeligt design med 3 liters kapacitet og et foret interiør, som gør det nemt at rengøre tasken.

  Takket være det rektangulære design står tasken af sig selv på fladt underlag, og der er rigelig med plads til selv større toiletsager som en hårbørste. Toilettasken er fremstillet i slidstærk 1000D Cordura® med et 400D nylon Pack Cloth interiør. Pack Cloth er vejrbestandigt, hvilket betyder, at der ikke bliver problemer med lækage fra en fugtig beholder eller lign. Og hvis tasken ikke er i brug, foldes den nemt sammen, så den ikke optager unødig plads.

  KØB TOPO DESIGNS DOPP KIT