Guide til valg af kamerarygsæk - 6 af de bedste kamerarygsække

6 af de bedste kamerarygsække til dit fotogrej (2024)

Som fotograf er det afgørende at finde en god måde at bære sit udstyr på, og ofte er en god kamerarygsæk vejen frem. Der er imidlertid mange forhold at tage i betragtning for at finde den rigtige - fra komfort, beskyttelse og holdbarhed til mulighederne for nemt at tilgå sit udstyr. For at gøre dit valg lettere har vi her samlet 6 af de bedste kamerarygsække.
10 af de bedste små, rejsevenlige accessories

10 små, rejsevenlige accessories

To rejser er sjældent ens, men en ting ligger som regel fast: Plads i bagagen er en knap ressource, og der er således god grund til at pakke så let som muligt. I dette indlæg har vi derfor samlet 10 små, rejsevenlige accessories, som kun gør krav på meget lidt plads, men har stor funktionel værdi, når man er afsted på farten.

De 7 bedste genanvendelige rejseflasker og beholdere | Smarte løsninger til opbevaring af væsker og små ting på rejsen | Flasker og beholdere i rejsestørrelse

7 af de bedste rejseflasker og beholdere til din næste tur

Når man rejser, er der som regel en lang række ting, man har brug for at have med sig i små mængder - shampoo, cremer, piller, snacks, små toiletsager og lign. I dette indlæg viser vi 7 af de bedste genanvendelige rejseflasker og beholdere, som gør det nemt at have væsker og små ting med på rejsen.
Sådan rengør du din genanvendelige drikkedunk | Metoder til daglig rengøring og mere grundig rengøring af genanvendelige drikkedunke

Sådan rengør du din drikkedunk (og låget på den)

En genanvendelig drikkedunk er et praktisk og miljørigtigt accessory at have med sig på farten, men bør rengøres ofte for at den ikke udvikler sig til en bakteriebombe. Læs hvordan du nemmest holder din drikkedunk ren og bakteriefri.
Sling bags - 6 grunde til, at du bør have en med på dine næste rejse

Sling bags - 6 grunde til at du bør have en med på rejsen

Sling bags har vundet stor popularitet gennem de seneste år, ikke mindst som rejse accessory. Men hvorfor fortjener de egentlig en plads på din pakkeliste? Vi giver 6 grunde til, at du bør have en med på dine næste rejse.
12 unikke gaveidéer til den rejselystne (2024)

12 unikke gaveidéer til den rejselystne (2024)

Kender du også én, for hvem det at rejse betyder ekstra meget? Hvorfor ikke give en gave, som kan gøre deres rejseoplevelser endnu bedre? I dette indlæg har vi samlet 12 unikke gaveidéer til personen, der elsker at rejse.
Håndbagage vs personlig: Hvad er forskellen?

Håndbagage vs personlig genstand: Hvad er forskellen?

Når man skal pakke til rejsen, melder ét spørgsmål sig som et af de første: Hvilken bagage er det tilladt at have med sig i kabinen på flyet? I dette indlæg gennemgår vi det, du skal vide om hhv. personlige genstande, håndbagage og forskellen på de to typer bagage.

Rejseudstyr du bør have med på enhver rejse

10 ting du bør have med på enhver rejse

Pakkelisten til to forskellige rejser ser sjældent ens ud, men visse ting er værd at medbringe næsten uanset, hvilken rejse du planlægger. Se listen med 10 ting, du bør have med på din næste tur.
8 rejsetips til en mere sikker rejse

8 tips til en mere sikker rejse, du bør kende

En af de vigtigste grunde til, at vi rejser, er ønsket om at opleve andre dele af verden. Men netop det at være i uvante (og ofte mindre sikre) omgivelser, gør at man skal tænke lidt ekstra på sin egen sikkerhed. Læs disse 8 tips til en mere sikker rejse og vær godt forberedt til din næste tur.
Guide til valg af sammenfoldelige rygsække - de 6 bedste sammenfoldelige rygsække

6 af de bedste sammenfoldelige rygsække til rejsebrug (2024)

En sammenfoldelig rygsæk er et praktisk stykke udstyr, hvis du søger en let rygsæk til dagsturene, som nemt kan medbringes i bagagen. I dette indlæg viser vi 6 af de bedste sammenfoldelige på mellem 12-28 liter.
Guide til valg af computerrygsæk | 7 af de bedste computer-/laptoprygsække

Guide til valg af computerrygsæk - her er 7 af de bedste (2024)

Enhver der forlader sit hjem med en laptop har brug for en taske til at holde den godt beskyttet og lettilgængelig. I denne guide får du et overblik over, hvad du skal overveje ved valg af computerrygsæk, og vi giver 7 gode bud på din næste computerrygsæk.
Alt du skal vide for at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen | Tips om screenproces og håndbagageregler

8 tips til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen

Turen igennem lufthavnens sikkerhedskontrol er en fast del af enhver flyrejse, og med disse 8 tips er du sikret en så nem og hurtig vej igennem sikkerhedskontrollen som muligt.

Guides og inspiration - tasker og rejseudstyr

På vores blog finder du guides og anmeldelser, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr til rejse- og hverdagsbrug. Derudover finder inspiration og nyttig information til dine rejser - fra pakkelister og pakketips til håndbagageregler.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til kundeservice@packsmart eller ringe på +45 30 40 80 72 (alle hverdage 09:00-16:00) - vi sidder klar til at hjælpe.