Returret

Som kunde hos Packsmart har du en udvidet returret på 60 dage.

Varer, der returneres, skal være i ubrugt stand og i original emballage. Sørg også for, at varen pakkes fornuftigt ind ved returnering, så den når frem til os i ubeskadiget stand.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, refunderes købsbeløbet. Vær opmærksom på, at der kan gå 5-10 bankdage fra at vi refunderer beløbet til at pengene går ind på din konto.

Returnering koster 39 DKK, som fratrækkes det beløb, vi refunderer til dig.

Hvis du har spørgsmål til returnering, er du meget velkommen til at skrive til kundeservice@packsmart.dk eller ringe til os på +45 30 40 80 72 (alle hverdage 09:00-16:00).

Sådan returnerer du:

1) Pak varen forsvarligt ind.

2) Opret en returlabel på vores returportal. En returlabel koster 39 DKK, som fratrækkes det beløb, vi refunderer til dig.

3) Herefter modtager du en mail med en returlabel og QR-kode. Du kan enten selv printe returlabelen ud og fastgøre den på pakken eller vise QR-koden til ekspedienten i din GLS PakkeShop - så udskriver de labelen for dig og sætter den på returpakken.

4) Indlever pakken i en GLS PakkeShop efter eget valg.

5) Når vi har modtaget din returnering, behandles den hurtigst muligt og senest indenfor 1-3 hverdage.

Ombytning

Ombytning hos Packsmart er gratis. 

Ombytning sker ved, at du 1) opretter en returnering på vores returportal, for den vare du ønsker ombyttet og 2) lægger en ny ordre på den vare, du ønsker den byttet til.

Når vi kan se, at du har lagt en ny ordre, fratrækker vi ikke 39 DKK, når vi refunderer købsbeløbet for den vare, som du har ombyttet.

Hvis du har spørgsmål til ombytning, er du meget velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@packsmart.dk eller telefon +45 30 40 80 72 (alle hverdage 09:00-16:00).