Leveringsmetoder

Hos Packsmart tilbyder vi følgende leveringsmetoder:

  • Levering til GLS PakkeShop 19 DKK (gratis over 499 DKK)
  • Levering til privatadresse med GLS 39 DKK
  • Levering til firmaadresse med GLS 39 DKK

Vi tilbyder gratis fragt på ordrer over 499 DKK, hvis du vælger levering til en GLS PakkeShop.

GLS PakkeShop: Du vælger selv hvilken af GLS’ mere end 1.750 PakkeShops, du ønsker at hente varen hos. Når pakken er på vej til PakkeShoppen, modtager du en e-mail om, at din pakke er på vej. Sørg for at medbringe pakkens ID og billedlegitimation, når du henter pakken. GLS leverer til PakkeShops alle hverdage og lørdag.

Privatadresse: Levering til din privatadresse sker med GLS. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes i nærmeste GLS pakkeshop. GLS leverer typisk alle hverdage mellem kl. 7-16.

Firmaadresse: Levering til firmaadresse sker med GLS. Levering sker indenfor almindelige åbningstider, og det forventes, at der er nogen på firmaadressen til modtagelse.

Leveringstid

Levering tager normalt 1-3 hverdage.

Vi bestræber os på at sende din ordre afsted senest hverdagen efter, at du har bestilt. Hvis du lægger din ordre før kl. 12.00 på en hverdag, gør vi alt for at få pakken sendt afsted samme dag. Ordrer lagt efter fredag kl. 12.00 samt i weekenden vil blive sendt om mandagen.

Skulle leveringen mod forventning blive forsinket, vil du høre fra os med det samme.

Hvis du har spørgsmål til leveringstid eller fragt, så ring til os på +45 30 40 80 72 (alle hverdage kl. 09:00-16:00) eller skriv til kundeservice@packsmart.dk.

Følg din pakke

Når din ordre er pakket og gjort klar til afsendelse, modtager du en mail fra os med et pakkenummer, som du kan bruge til at spore, hvor langt din pakke er nået.

Hvis du ikke modtager mailen fra os, kan du skrive til os på kundeservice@packsmart.dk eller ringe til os på +45 30 40 80 72.