Køb tasker, rygsække og rejseudstyr fra eksklusive mærker hos Packsmart | Hurtig levering og top service

Udvalget af gode tasker, rygsække og rejseudstyr har aldrig været større. Takket være sociale medier og diverse crowdfunding platforme er mange nye, innovative mærker kommet til - mærker, der tager produktudvikling til nye højder på hvert deres område. Hos Packsmart er det vores mål at gøre flere af disse mærker tilgængelige for dig, så du kan få gavn af produkter, der ellers er svære at finde i Danmark.

Det perfekte stykke udstyr skal være både holdbart, praktisk og stilrent, og det tager vi altid med os i udvælgelsen af nye mærker og produkter. Vores ambition er kun at tilbyde mærker og produkter, der leverer noget ekstraordinært i form og funktion, og vi står bag hvert produkt i vores sortiment.

Hurtig levering og god kundeservice

Det betyder alt for os, at du både finder det helt rette produkt og får en god oplevelse, når du handler hos Packsmart. Vi er lagerførende på alle varer, du finder på vores side, og kan derfor tilbyde hurtig levering på 1-3 hverdage. Det er kun muligt at købe varer, der er på lager, så du kan altid forvente hurtig ekspedition, når du lægger din ordre.

Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på +45 30 40 80 72 alle hverdage (09:00-16:00) eller skrive til kundeservice@packsmart.dk - vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 12 timer.

Du kan også tage kontakt til os her.

Kontaktoplysninger
Tlf.: +45 30 40 80 72
Mail: kundeservice@packsmart.dk
CVR:  43 08 55 06

Adresse:
Clarasvej 1b
2920 Charlottelund
Danmark

Vil du vide andet? Spørg os endelig.