Når man rejser, er der som regel en lang række ting, man har brug for at have med sig i små mængder. Det gælder først og fremmest væsker (shampoo, balsam, cremer, tandpasta m.m.), men også piller, snacks, små toiletsager og lign.

Dette gør det nødvendigt med nogle smarte opbevaringsløsninger - dels til at medbringe væskerne i de rigtige mængder (og uden risiko for lækage), og dels til at holde alle de små ting organiserede på farten. Det er her, at genanvendelige rejseflasker og beholdere kommer ind i billedet.

I dette indlæg viser vi 7 praktiske, genanvendelige rejseflasker og beholdere, som er designet til at gøre det nemt at have væsker og små ting med på rejsen. Produkterne er et udvalg fra humangear og Matador Equipment, som er to anerkendte og anmelderroste mærker på området.

SHOP REJSEFLASKER OG BEHOLDERE

humangear GoToob+ - genanvendelig rejseflaske til væsker

1. humangear GoToob+

humangears GoToob+ er en genanvendelig, lækagesikker rejseflaske, som er fremstillet i FDA fødevaresikker silikone og er designet til opbevaring af forskellige typer væsker - fra shampoo, sæber og balsam til flydende fødevarer (fx dressing, ketchup).

Rejseflasken gør brug af humangears unikke LoopLock™ system, som dels gør det muligt at fastlåse låget og dermed forhindre lækage, og dels kan bruges til at hænge flasken op eller hægte den fast på en taske vha. en karabinhage.

Et andet praktisk feature er labelsystemet, som gør det nemt at holde styr på indholdet i de forskellige flasker, hvis man har flere med sig.

Rejseflaskerne fås i fire størrelser: Small (53 ml), Medium (74 ml), Large (100 ml) og XL (177 ml), hvoraf de tre mindste overholder reglerne for væsker i håndbagage på flyrejser (maks. 100 ml pr. beholder). Disse tre TSA-godkendte størrelser (S, M og L) fås både enkeltvis og i sæt à 3.

SHOP HUMANGEAR GOTOOB+

Velegnet til Shampoo, balsam, sæber, solcreme og lign. samt flydende fødevarer. Læs mere her.
Størrelser Small (53 ml), Medium (74 ml), Large (100 ml) og XL (177 ml)
Materialer Silikone, Polypropylen (låg). BPA-fri, Phthalat-fri, FDA fødevaresikker
Garanti  Livstidsgaranti

 

Matador Flatpak™ Toiletry Bottle - let og pladsbesparende rejseflaske til væsker

2. Matador Equipment FlatPak™ Toiletry Bottle

FlatPak™ Toiletry Bottle fra Matador Equipment er et oplagt valg, hvis du ønsker at spare mest muligt plads og vægt i bagagen. Flasken er fremstillet i vandtæt 30D Cordura® ripstop nylon - et let, slidstærkt og fleksibelt materiale, som sikrer, at den aldrig fylder mere end indholdet.

Rejseflasken er designet til opbevaring af shampoo, sæber, balsam og andre flydende toiletsager (men ikke føde- eller drikkevarer) og har en kapacitet på 90 ml, så den er tilladt at medbringe i håndbagagen på flyet. I toppen er en lille Hypalon-strop til ophængning og med en hvid flade til at angive flaskens indhold.

SHOP MATADOR EQUIPMENT FLATPAK™ TOILETRY BOTTLE

Velegnet til Shampoo, sæber, balsam, cremer og andre flydende toiletsager (ikke føde-, drikkevarer eller produkter, som indeholder alkohol)
Størrelse 90 ml (fås i sæt à 3)
Materialer Vandtæt 30D Cordura® ripstop nylon, Hypalon (strop)
Garanti 2 års garanti

 

humangear GoTubb - alsidig beholder til organisering af alt småt på rejsen

3. humangear GoTubb 3-Pack

humangears GoTubb er en simpel og alsidig beholder til at organisere alt, som er småt og ikke flydende. Det kan være snacks, piller, mønter, smykker, små toiletsager, småt elektronik - anvendelsesmulighederne er næsten ubegrænsede.

Beholderen fås i tre størrelser: Small (15 ml), Medium (87 ml) og Large (170 ml). Small-versionen måler blot 3,6 x 2,65 cm og er velegnet til opbevaring af fx piller, mens Medium og Large kan bruges til snacks, elektronik, små toiletsager og lign.

GoTubb har den praktiske feature, at den kan åbnes med bare en enkelt hånd ved at presse ind i siderne - nemt og effektivt. Låget er delvist gennemsigtigt, og man vil derfor normalt have nemt ved at se indholdet, men er der risiko for tvivl, kan man angive indholdet på siden af beholderen.

SHOP HUMANGEAR GOTUBB 3-PACK

Velegnet til Alt småt, som ikke er flydende, fx snacks, piller, småt elektronik
Størrelser Small (15 ml), Medium (87 ml) og Large (170 ml)
Materialer #5 plastik. FDA fødevaresikker, BPA-fri, PC-fri, Phthalat-fri
Garanti Livstidsgaranti

 

Matador Waterproof Travel Canisters - rejsebeholdere i aluminium til organisering af alt småt

4. Matador Equipment Waterproof Travel Canisters

Hvis du søger en ekstra robust beholder med vandtætte egenskaber, er Matadors Waterproof Travel Canister et oplagt valg. Beholderen har en bund i aluminium og et lufttæt låg i silikone, som giver vandtæt IPX7-beskyttelse - dvs. at den kan nedsænkes i 1 meters dybde i op til 30 min. uden at lukke vand ind.

Beholderen fås i to størrelser: 100 ml og 40 ml - begge TSA-godkendte og ekstremt alsidige. Snacks, elektronik, medicin, piller, sedler og smykker er bare nogle få eksempler på ting, beholderne kan bruges til at opbevare. De to størrelser komplimenterer også hinanden godt som sæt, da forskellen i størrelse samt højde/bredde giver dem forskellige anvendelsesmuligheder.

SHOP MATADOR EQUIPMENT WATERPROOF TRAVEL CANISTER

Velegnet til Alt småt, som ikke er flydende, fx snacks, piller, småt elektronik
Størrelser 100 ml og 40 ml
Materialer Bund i aluminium, silikonelåg. Fødevaresikre materialer
Garanti 1 års garanti

 

Matador Flatpak™ Soap Bar Case - rejsebeholder til opbevaring af sæbebarer

5. Matador Equipment FlatPak™ Soap Bar Case

Sæbebarer er et rejsevenligt alternativ til flydende shampoo, og Matadors FlatPak™ Soap Bar Case er den perfekte måde at opbevare dem på.

FlatPak™ Soap Bar Case er fremstillet i slidstærk Cordura® nylon med Matadors unikke Dry-Through™ imprægnering, som gør beholderen vandtæt, men samtidig gør det muligt for fugt at slippe ud, så sæbebaren kan tørre og ikke går i opløsning. Materialet er tilmed let og fleksibelt, så beholderen aldrig optager mere plads end selve sæbebaren.

Beholderen har en rolltop-lukning med spænde, som også gør det muligt at hænge den op eller hægte den fast på en taske.

SHOP MATADOR EQUIPMENT FLATPAK™ SOAP BAR CASE

Velegnet til Opbevaring af sæbebarer
Størrelse 10,16 x 6,1 x 3,3 cm, rummer sæbebarer i standard størrelse
Materialer Cordura® nylon med Matador Dry-Through™ imprægnering, Hypalon® rolltop
Garanti 2 års garanti

 

humangear Stax - alsidige, stakbare rejsebeholdere til opbevaring af små ting og væsker

6. humangear Stax

Stax er endnu en smart opbevaringsløsning fra humangear og muligvis den mest alsidige af dem alle.

Stax beholderne har den unikke egenskab, at de kan klikkes sammen ovenpå hinanden med et simpelt 180 graders tvist, hvilket gør dem ekstra nemme at transportere. Beholderne er fremstillet i BPA-fri, FDA fødevaresikker plastik og er fuldt lækagesikre takket være silikonepakninger i lågene. Det betyder, at de ikke alene kan bruges til organisering af alt småt (snacks, piller, toiletsager, elektronik m.v.), men også til opbevaring af væsker - hvad end det er shampoo, cremer eller flydende fødevarer.

Stax fås i både Small, Medium, Large og XL. Størrelserne S, M og L består af 4 beholdere i varierende størrelse - to små, én mellemstor og én stor - mens XL-versionen består af to store beholdere. Alle beholdere i Small-sættet er under 100 ml og overholder dermed reglerne for væsker i håndbagage på flyrejser.

HUMANGEAR STAX

Velegnet til Opbevaring af alt småt, væsker og flydende fødevarer
Størrelser Small (i alt 77 ml), Medium (i alt 299 ml), Large (i alt 589 ml), XL (i alt 1301 ml)
Materialer FDA fødevaresikker, BPA-fri, PC-fri og Phthalat-fri plastik, silikonepakninger
Garanti Livstidsgaranti

 

Matador Refillable Toothpaste Tubes - genanvendelige rejsebeholdere til tandpasta

7. Matador Equipment Refillable Toothpaste Tubes

Tandpastatuber i rejsestørrelse er én måde at medbringe tandpasta på rejsen. Men hvis man ønsker at reducere sin brug af engangsbeholdere, er det langtfra den mest optimale. Derudover indeholder de små engangstuber sjældent præcis den mængde tandpasta, man har brug for - for ikke at nævne, at nogle tandpastaer slet ikke fås i rejsestørrelser.

Matadors Refillable Toothpaste Tubes er den perfekte løsning. Sættet består af to genanvendelige beholdere, som gør det muligt at medbringe sin foretrukne tandpasta i præcis den mængde, man har brug for.

De to beholdere har kapacitet til hhv. 1 og 2 ugers forbrug af tandpasta (begge TSA-godkendte) og fyldes nemt op igen via lukningen i enden. Derudover tåler de at komme i opvaskemaskinen for nem rengøring.

MATADOR EQUIPMENT REFILLABLE TOOTHPASTE TUBES

Velegnet til Udelukkende tandpasta (ikke designet til andre væsker, olier eller parfumer)
Størrelser 22 ml og 35 ml
Materialer PE beholder, PP låg, nylon 66 sliding cap. BPA-fri, PVC-fri, fødevaresikker
Garanti 1 års garanti