Hvem foretrækker ikke en rejsetaske eller kuffert, hvor alt er pænt organiseret, tæt pakket og let at tilgå? Hvis du nogensinde har ønsket, at det var nemmere at organisere din bagage, er packing cubes muligvis det, du har manglet.

Packing cubes hjælper dig ikke alene med at holde dit tøj og udstyr velorganiseret, når du rejser – de gør det også nemmere at pakke og mindst lige så vigtigt er de fantastiske space-savers. Så hvis du tilmed har et ønske om at spare plads i bagagen, er du landet det rette sted.

I denne guide viser vi dig nemlig 5 af markedets bedste packing cubes og hjælper dig med at beslutte, hvilke der bedst dækker dine behov.

 1. Eagle Creek Pack-It™ Cubes
 2. Peak Design Packing Cubes
 3. Heimplanet Carry Essentials Packing Cubes
 4. Topo Designs Packing Cubes
 5. Wandrd Packing Cubes

Bedste packing cubes | Eagle Creek Packing Cubes

1. Eagle Creek Pack-It™ Cubes

Eagle Creek har ikke alene et af markedets største udvalg af packing cubes, men også nogle af markedets absolut bedste og mest populære. Eagle Creeks packing cubes kommer i tre typer: Isolate, Reveal og Gear med hver deres fordele.

 • Pack-It™ Reveal Cubes har et gennemsigtigt trådnet på oversiden, hvilket gør, at man let kan se hvad der er pakket i hver cube. Disse cubes er også ekstremt lette. Ulempen er, at man risikerer, at snavs finder vej gennem trådnettet, men hvis din kuffert/rejsetaske er ren og du holder dine cubes indenfor, bør det ikke være nogen udfordring.
 • Pack-It™ Isolate Cubes er behandlet med Protx2™ Antimicrobial Agent, som forhindrer lugt og bakterier i at slippe ind eller ud. Udover de traditionelle Isolate Cubes, finder du også Compression Cubes i Eagle Creeks Isolate-linje, der komprimerer indholdet og derved hjælper dig med at spare ekstra plads i bagagen.
 • Pack-It™ Gear Packing Cubes er fremstillet i robuste, genanvendte materialer med TPU-imprægnering. Det betyder, at de er vejrbestandige og ekstra holdbare. Til gengæld er de en anelse tungere og mindre fleksible end Eagle Creeks øvrige packing cubes.

Alle tre typer cubes lever op til Eagle Creeks høje standarder for kvalitet og funktionalitet. Både Pack-It™ Reveal Cubes og Isolate Cubes vil fungere godt til almindelige rejser, ferier og forretningsrejser, mens Pack-It™ Gear Cubes egner sig perfekt til opbevaring af udstyr, der kræver særlig beskyttelse mod vind og vejr.

SHOP EAGLE CREEK PACKING CUBES


 

Bedste packing cubes | Peak Design Packing Cubes

2. Peak Design Packing Cubes

Peak Design er kendt for deres innovative og gennemtænkte designs, og Peak Designs Packing Cubes lever i den grad op til mærkets renommé. Der er mange grunde til, at Peak Designs Packing Cubes fortjener en plads på vores liste over de bedste packing cubes:

 • Robuste materialer: Peak Designs Packing Cubes er lavet i imprægneret ripstop nylon med slidstærke YKK-lynlåse, hvilket sikrer en holdbarhed udover det sædvanlige.
 • Kompressionssystem: Peak Designs Packing Cubes er udstyret med dobbeltlynlås, som gør det muligt at komprimere indholdet og dermed spare plads i bagagen.
 • Separate rum: Hver packing cube har to rum (et stort og et småt), hvilket gør det muligt at holde fx rent og beskidt tøj adskilt.
 • Hypalon Pull Tabs: Gør det nemt at åbne dem hurtigt, hvis du har travlt.

Peak Designs Packing Cubes kommer i to størrelser (small og medium) og i tre forskellige farver, så du med sikkerhed kan finde en, der passer til dine behov og din smag.

SHOP PEAK DESIGN PACKING CUBES


 

Bedste packing cubes | Heimplanet Carry Essentials Packing Cubes

3. Heimplanet Carry Essentials Packing Cubes

Hvis du ikke har behov for ekstra indvendige organiseringsmuligheder, men blot nogle solide packing cubes, er Heimplanets Carry Essentials Packing Cubes et prisvenligt alternativ. Sættet består af tre cubes i forskellige størrelser og farver, hvilket gør det let at pakke dem og kende dem fra hinanden. Heimplanets Carry Essentials Packing Cubes er lavet i slidstærk nylon/polyester med PU-imprægnering og imprægnerede YKK Water-R lynlåse. De tre cubes passer perfekt sammen med Heimplanets Transit Line Travel Backpack og andre rejsetasker med et stort hovedrum.

SHOP HEIMPLANET CARRY ESSENTIALS PACKING CUBES


 

Bedste packing cubes | Topo Designs Packing Cubes

4. Topo Designs Packing Cube

Et andet prisvenligt alternativ er Topo Designs Packing Cubes. Topo Designs er kendt for at lave stilrene, ukomplicerede designs i en kvalitet, der er til at stole på, og deres Packing Cubes er ingen undtagelse. Topo Designs Packing Cubes er lavet i pack cloth – et meget holdbart og vandtæt materiale – og er udstyret med solide YKK-lynlåse. Topo Designs Packing Cubes fås i 5 og 10 liter og fungerer godt sammen med Topo Designs rejsetasker. Du kan tjekke Topo Designs rejseudstyr og tasker her.

SHOP TOPO DESIGNS PACKING CUBES


 

De bedste packing cubes i 2023 | Guide til valg af packing cubes | Wandrd Packing Cubes

5. Wandrd Packing Cubes

Hvis du er på udkig efter et sæt packing cubes, der både hjælper dig med at spare mest muligt plads i bagagen og samtidig byder på fantastiske organiseringsløsninger, er Wandrds Packing Cubes måske det rigtige valg for dig. De kommer i tre størrelser (Small, Medium og Large) – alle med et gennemsigtigt trådnet på toppen, som gør det nemt at se, hvad du har pakket i hver cube. Medium og Large er begge udstyret med en dobbeltlynlås til komprimering af indholdet. En ekstra praktisk feature, som kun findes i Large-versionen, er den separate Laundry Pocket på bagsiden, der egner sig perfekt til opbevaring af beskidt tøj. Derudover har alle de tre størrelser et håndtag i siden, så de nemt kan håndteres og bæres. Wandrds Packing Cubes er fremstillet i slidstærkt nylon med YKK-lynlåse og leverer derfor fantastisk holdbarhed.

WANDRD PACKING CUBES