Da Wandrd blev grundlagt, var målsætningen at udvikle den perfekte kamera-/rejsetaske – én der ikke alene fungerede optimalt, men også så godt ud, så man ikke var tvunget til at vælge imellem stil og funktionalitet. Efter lang tids produktudvikling lancerede Wandrd i 2015 deres bud på den perfekte rygsæk – PRVKE (udtales ”provoke”) – og den skuffede ikke. Gennem årene er Wandrds PRVKE blevet en af de mest populære rygsække til fotografering og rejse og er blevet rost for sit praktiske design, stilrene look og sine mange unikke features.

Wandrds PRVKE er løbende blevet opgraderet og fås nu i en Version 3 (All-New PRVKE), som kommer i fire størrelser: 11L/lite, 21L, 31L og 41L. I dette indlæg giver vi dig et samlet overblik over rygsækkens kvalitet, design og features, så du selv er i stand til at vurdere, om rygsækken er den rette for dig.

Rygsækken kan købes hos Packsmart her.

Indholdsoversigt
 • Materialer og kvalitet
 • Komfort og ergonomi
 • Udvendigt design
 • Indvendigt design
 • Wandrd accessories til All-New PRVKE
 • Hvilken størrelse bør du vælge?
 • Opsummering

Materialer og kvalitet

Wandrd All-New PRVKE er primært fremstillet i Tarpaulin og Robic 1680D Ballistic Nylon. Tarpaulin er et vandtæt, fleksibelt og slidstærkt stof, som udgør det meste af rygsækkens skal. Rygsækkens bund, håndtag, stropper og den øverste del af rolltoppen er lavet i Robic 1680D Ballistic Nylon, som ligeledes er vandtæt. Wandrd har fuldendt det vejrbestandige design med imprægnerede YKK-lynlåse.

Brugen af stærke materialer gør rygsækken robust og holdbar, men uden at være tungere end sammenlignelige kamera-/rejsetasker. Du kan se vægten på PRVKE 21L, 31L og 41L her.

Din guide til Wandrd All-New PRVKE - fantastisk komfort og ergonomi

Komfort og ergonomi

Komfort spiller en afgørende rolle ved valg af kamera-/rejsetaske og er et område, hvor Wandrds All-New PRVKE brillerer. Wandrd forbedrede rygpanelet i den seneste opgradering af rygsækken ved at gøre polstringen mere ergonomisk og åndbar. Også skulderstropperne blev opgraderet med bedre polstring og små justeringer i designet, som gør dem mere ergonomiske til flere kropsformer- og størrelser. Skulderstropperne kan nemt justeres til at passe dine kropsmål.

Rygsækken er relativt høj og tynd sammenlignet med mange andre kamera-/rejsetasker. Det betyder, at hele oppakningen holdes tæt på din krop og dermed dit tyngdepunkt, hvilket gør den mindre belastende at bære. Den høje og tynde profil betyder også, at eventuelt kamera, fotoudstyr, laptop etc. ligger bedre fast i rygsækken og ikke bevæger sig.

Rygsækken kommer med en aftagelig bryst-rem, som kan bruges til at aflaste ryggen ved tungere oppakning. Hvis rygsækken er særligt tungt pakket og skal bæres over lang tid, anbefales Wandrds Waist Strap. Dette accessory tilkøbes separat.

Guide til Wandrd All-New PRVKE - udvendigt design

Udvendigt design

Rygsækkens udvendige design er stilrent og minimalistisk, men gemmer på flere smarte features. Øverst finder du rygsækkens karakteristiske rolltop, som giver op til 5 liters ekstra kapacitet. Rolltoppen kan foldes ud efter behov og holdes sammen af Velcro samt et aluminiumsspænde. Derudover har Wandrd udstyret den øverste del af rygsækken med to magnetiske tote-håndtag med teksten ”wander more worry less”.

I højre side af rygsækken finder du en lomme til vanddunk, fotostativ eller lign. Lommen kan lynes til og fylder derfor ikke unødigt, når den ikke er i brug. Til fastgørelse af fx et fotostativ er rygsækken også udstyret med justerbare kompressionsstropper på hver side.

Derudover har rygsækken adskillige Attachment Loops på ydersiden. Disse Attachment Loops er dels tiltænkt Wandrds Accessory Straps, som gør det muligt at fastgøre yderligere oppakning på ydersiden (fx en jakke), og dels til fastgørelse af Wandrds Tech Bag/Toiletry Bags. Attachment Loops af samme type findes også på rygsækkens skulderstropper – hele 8 på hver strop – og er beregnet til at fastgøre karabinhager, nøgleringe, lygter mm.

En sidste praktisk detalje er stroppen på rygpanelet (Luggage Handle Pass-Through). Denne strop gør det muligt at fastgøre rygsækken til at kuffert, hvilket gør den ideel som rejsetaske.

Guide til Wandrd All-New PRVKE - indvendigt design

Indvendigt design

Wandrds All-New PRVKE har et stort hovedrum, som kan tilgås på tre måder:

 • En stor Clamshell-åbning
 • Rolltop-åbning
 • Quickdraw Side Access: En lynlåsåbning i venstre side

Clamshell-åbningen gør det ikke alene nemt at pakke og organisere rygsækken, men også at tilgå alt dit udstyr, når du er afsted på farten. Rolltop-åbningen giver derimod kun adgang fra toppen, men fungerer godt til opbevaring af ting, du skal have hurtig adgang til – fx en jakke, oplader, snacks og lign. Fordelen ved rolltoppen er, at den altid kan foldes sammen og derfor ikke fylder unødigt, når du ikke har brug for den ekstra kapacitet.

Lynlåsåbningen i venstre side er særligt designet til at give dig hurtig adgang til dit kamera og evt. andre ting i hovedrummet. Det minimerer risikoen for, at du misser et billede, fordi du ikke kan tilgå dit kamera hurtigt nok. På både PRVKE 21L, 31L og 41L er åbningen stor nok til, at du nemt kan få et større DSLR-kamera ud af den.

Selve hovedrummet er opdelt i to rum (et stort nederst og et småt øverst), som er adskilt af en midterdeler. Det betyder, at du fx kan holde dit kameraudstyr adskilt fra din øvrige bagage. Midterdeleren kan imidlertid foldes ned, så de to rum slås sammen til ét stort.

Guide til Wandrd All-New PRVKE - organiseringspanel og laptop-rum

Hovedrummet er også stedet, hvor du finder polstrede rum til både laptop og tablet samt et stort organiseringspanel med lynlåslommer i varierende størrelser. Laptop-rummet rummer op til 16” MacBook Pros, mens tabletrummet har plads til alle størrelser op til 12,9” iPad Pro.

Udover hovedrummet har Wandrds All-New PRVKE en række mindre lommer:

 • En lynlåslomme øverst i venstre side med Key Clip
 • Fleece-foret toplomme (bag rolltop-åbning) til opbevaring af ting, der ellers risikerer at blive ridsede (solbriller, mobil etc.)
 • Stor frontlomme på forsiden til opbevaring af bøger, flade pouches og lign.
 • Skjult lynlåslomme i rygpanelet, hvor pas, kontanter, flybilletter og andre værdigenstande kan opbevares sikkert
 • En lomme i bunden til regnslag, snacks og lign. 

Guide til Wandrd All-New PRVKE - hovedrum

Wandrd accessories til All-New PRVKE

Wandrd har udviklet en lang række accessories, som gør det muligt at customize All-New PRVKE, så den bedst dækker netop dine behov.

Nedenfor ses en liste over alle Wandrd PRVKE-accessories (tilkøbes separat):

 • Wandrd Camera Cubes: Hvis du ønsker at benytte All-New PRVKE som kamerataske, anbefaler vi Wandrds Camera Cubes. Disse cubes er designet til at passe med sideåbningen i All-New PRVKE, så kamera og fotoudstyr i din cube nemt og hurtigt kan tilgås. Wandrds Camera Cubes fås i flere størrelser og varianter. Du kan få det fulde overblik over dem her.
 • Wandrd Accessory Straps: Gør det muligt at fastgøre en tripod til bunden, en jakke eller lign. på ydersiden eller at holde tasken åben, mens du pakker/tilgår dit udstyr. Wandrds Accessory Straps kommer i en Standard og Premium version.
 • Waist Strap: En justerbar og polstret hofte-rem til aflastning af ryggen ved tung oppakning.
 • Wandrd Packing Cubes: Fås i tre størrelser (Small, Medium og Large), alle med gennemsigtig forside, expansion-/compression-lynlås, håndtag og to rum til opdeling af rent og beskidt tøj.
 • Rainfly: Wandrds PRVKE er vejrbestandig, men hvis du har brug for ekstra beskyttelse mod vind og vejr er Wandrds Rainfly løsningen.

Guide til Wandrd All-New PRVKE - hvilken størrelse bør du vælge (PRVKE 21L vs PRVKE 31L PRVKE41L)

Hvilken størrelse bør du vælge?

Wandrds All-New PRVKE fås som nævnt i fire størrelser: 11L/lite, 21L, 31L og 41L.

PRVKE 41L er en ideel rejsetaske til længere rejser og one-bag travel, men vil også fungere godt som kamerataske til daglig brug, hvis du har brug for en rygsæk med plads til 1-2 kameraer, adskillige store objektiver, drone mm. Denne størrelse gør, at du udover fotoudstyret har ekstra plads til andre ting som tøj, organizers, pouches mm.

Både PRVKE31L og PRVKE21L er gode valg, hvis du ønsker en god all-round taske, der både gør sig til almindelig hverdagsbrug og som rejsetaske/daypack til kortere ture. Hvis rygsækken primært skal bruges som pendler-/skoletaske eller til transport af kamera, fotoudstyr, laptop, mindre accessories og nogle få andre ting, vil PRVKE 21L for mange være tilstrækkelig stor. Hvis du derimod ønsker at have en del ekstra plads til fx overtøj, pouches mm. og også skal bruge tasken til kortere rejser, vil PRVKE 31L være et godt valg.

Wandrd PRVKE 11L/lite er den mindste version og adskiller sig fra de andre ved at have en indbygget Camera Cube. Du kan se, hvad rygsækken har plads til i videoen her.

Du kan også få et samlet overblik over specifikationer, dimensioner, vægt mm. for de tre største størrelser her.

Guide til Wandrd All-New PRVKE - rygsækken fastgjort på kuffert

Opsummering

Wandrds All-New PRVKE er en alsidig og holdbar rygsæk, der egner sig perfekt som kamerataske, rejsetaske og rygsæk til hverdagsbrug. Rygsækken byder på et stilrent ydre i vandtæt Tarpaulin/Ballistic Nylon, fantastisk komfort og ergonomi og et praktisk indvendigt design med organiseringspanel, laptoprum og lynlåslommer i varierende størrelser.

Nedenfor er en opsummering af rygsækkens materialer, design, features og accessories.

Materialer

 • Vandtæt skal i Tarpaulin
 • Robic 1680D Ballistic Nylon (håndtag, stropper, bund, interiør m.v.)
 • Imprægnerede YKK®-lynlåse
 • Fleece-forede lynlåslommer

Komfort

 • Polstret og ergonomisk rygpanel
 • Polstrede og justerbare skulderstropper
 • Høj og tynd profil holder oppakning tæt på kroppen og minimerer belastningen
 • Aftagelig bryst-rem
 • Wandrd Waist Strap kan tilkøbes

Udvendigt design

 • Rolltop (5 liters ekstra kapacitet)
 • Aluminiumsspænde
 • Magnetiske tote-håndtag
 • Sidelomme til vanddunk, fotostativ eller lign.
 • Kompressionsstropper
 • Attachment Loops på ydersiden (til Wandrd Accessory Strap eller Tech Bag/Toiletry Bag)
 • 8x Attachment Loops på hver skulderstrop

Indvendigt design

 • 3x åbninger: Rolltop, Clamshell og Quick-Draw Side Access (sideåbning)
 • Stort hovedrum med to rum adskilt af midterdeler (kan fjernes)
 • Laptoprum (rummer op til 16” Macbook Pro)
 • Tabletrum (rummer op til 12,9” iPad Pro)
 • Organiseringspanel med lynlåslommer i varierende størrelser
 • Adskillige mindre lommer på ydersiden

Wandrd PRVKE-accessories

 • Wandrd Camera Cubes
 • Wandrd Accessory Straps
 • Wandrd Waist Strap
 • Wandrd Packing Cubes
 • Wandrd Rainfly 

Størrelser

 • Wandrd All-New PRVKE 41L: Ideel kamera-/rejsetaske til længere rejser og one-bag travel.
 • Wandrd All-New PRVKE 31L: Perfekt all-round taske til almindelig hverdagsbrug og som rejsetaske til kortere ture.
 • Wandrd All-New PRVKE 21L: Perfekt rygsæk til hverdagsbrug og som daypack, dvs. ikke primær bagageform, men som rygsæk til dagsture.
 • Wandrd PRVKE 11L/Lite: Perfekt som kamerataske til hverdagsbrug og til folk med mindre kropsmål.