At rejse let har mange fordele. En lettere bagage hjælper dig ikke alene med at komme hurtigere igennem lufthavnen og muligvis spare en del bagagegebyrer – den gør også, at du har mindre at bære rundt på, er mere fleksibel, har mindre at bekymre dig om og i sidste ende kan fokusere mere på at få mest muligt ud af dine oplevelser.

Én måde at reducere vægten af din bagage på er at lade flere af dine ting blive hjemme – en anden er at benytte lettere og mere kompakt udstyr. Det er her Matador Equipment (Matador) kommer ind i billedet.

Matador har gennem snart 10 år udviklet et bredt sortiment af prisvindende rejseudstyr. Matadors rejseudstyr er ikke alene kendetegnet ved at være ekstremt let – de fleste produkter kan også pakkes sammen til en brøkdel i størrelse og egner sig derfor perfekt til folk, der ønsker at rejse let og minimalistisk.

I dette indlæg viser vi 8 af Matadors bedste produkter, der vil hjælpe dig med at spare plads og vægt i bagagen, når du rejser.

8 produkter fra Matador Equipment, der vil lette din rejse
  1. Matador Freefly16 Packable Backpack
  2. Matador NanoDry Packable Shower Towel
  3. Matador Pocket Blanket
  4. Matador On-Grid Packable Hip Pack
  5. Matador FlatPak™ Toiletry Bottle
  6. Matador FlatPak™ Soap Bar Case
  7. Matador FlatPak™ Waterproof Toiletry Case
  8. Matador/Volcom Packable Towel Poncho

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | Freefly16 Packable Backpack

1. Matador Freefly16 Packable Backpack

En god daypack er afgørende, når du rejser. Det er tasken, du har med på de daglige udflugter - hvad end det er på en vandretur, eller når du udforsker en ny by. Freefly 16 Packable Backpack er ét af Matadors bud på en let, alsidig, robust og vejrbestandig daypack – og et meget vellykket af slagsen. Rygsækken er fremstillet i slidstærk Robic® nylon og udstyret med imprægnerede YKK-lynlåse, som beskytter dit udstyr mod vind og vejr. En fleksibel konstruktion og åndbare skulderstropper sikrer optimal komfort. Det kan være svært at forestille sig, at rygsækken kan pakkes sammen til størrelsen af en knytnæve, men det er ikke desto mindre tilfældet. Det betyder, at den let kan gemmes væk og ikke fylder noget i bagagen, når du rejser.

SHOP MATADOR FREEFLY16 PACKABLE BACKPACK


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | NanoDry Packable Shower Towel

2. Matador NanoDry Packable Shower Towel

Matador NanoDry Packable Shower Towel er et let alternativ til almindelige strandhåndklæder. Håndklædet er fremstillet i et blødt nanofiber materiale, der tørrer hurtigt og absorberer 2,3x sin egen vægt (160 g). NanoDry Packable Shower Towel kommer med en fleksibel silikone-beholder, som håndklædet nemt kan opbevares i. Silikone-beholderen har en karabinhage i aluminium, som gør at håndklædet kan fastgøres på ydersiden af din taske og derfor ikke optager plads indvendigt.

SHOP MATADOR NANODRY PACKABLE SHOWER TOWEL


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | Pocket Blanket

3. Matador Pocket Blanket

Pocket Blanket var Matadors første produkt og en af mærkets all-time bestsellers, som nu fås i en forbedret Version 3. Tæppet, der er fremstillet i vandafvisende HyperLite nylon, giver dig et rent og tørt underlag, som du kan have med dig overalt. Fuldt udfoldet måler det 160x110 cm. Tæppet pakkes nemt sammen takket være det integrerede foldemønster og det kompakte etui, der medfølger.

SHOP MATADOR POCKET BLANKET


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | On-Grid Packable Hip Pack

4. Matador On-Grid™ Packable Hip Pack

On-Grid™ Packable Hip Pack fra Matador er en let og praktisk sling bag, som holder dine mest nødvendige ting lettilgængelige, hvad end det er på vej igennem lufthavnen eller på en kort dagstur. Sling baggen har et stort hovedrum, et frontrum og en lynlåslomme på indersiden til sikker opbevaring af kontanter, pas, mobil og lign. – i alt 2 liters kapacitet. Sling baggen er lavet i vejrbestandig Robic® nylon med UTS-imprægnering (øger slidstyrken med op til 30%) og pakkes sammen i sin egen frontlomme. On-Grid™ Packable Hip Pack har et diskret design og tiltrækker sig derfor ikke unødig opmærksomhed, hvilket gør den ideel at rejse med. Bær den, som du har lyst – om livet eller over skulderen.

SHOP ON-GRID™ PACKABLE HIP PACK


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | FlatPak™ Toiletry Bottle

5. Matador FlatPak™ Toiletry Bottle

FlatPak Toiletry Bottle er Matadors svar på den traditionelle rejseflaske til opbevaring af shampoo, balsam og cremer. I stedet for plastik eller silikone er FlatPak™ Toiletry Bottle fremstillet i 30D Cordura ripstop nylon, som gør den 5x lettere og 3,5x mere kompakt end almindelige rejseflasker med samme kapacitet. Det fleksible design gør, at rejseflasken aldrig fylder mere end indholdet.

SHOP MATADOR FLATPAK™ TOILETRY BOTTLE


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | FlatPak™ Toiletry Bottle

6. Matador FlatPak™ Soap Bar Case

Foretrækker du at rejse med sæbebar i stedet for flydende shampoo, balsam etc., er FlatPak Soap Bar Case den perfekte opbevaringsløsning. Beholderen har et fleksibelt design med plads til 30mL sæbebarer og en lækagesikker rolltop-lukning. Matadors unikke Dry-Through™ Technology lader sæbebaren tørre ud, selv når beholderen er lukket. Ikke alene er FlatPak Soap Bar Case mere praktisk end almindelige plastik-beholdere; den er også 3x lettere og 6x mere kompakt.

SHOP MATADOR FLATPAK™ SOAP BAR CASE


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | FlatPak™ Soap Bar Case

7. Matador FlatPak™ Waterproof Toiletry Case

En anden bestseller i Matadors FlatPak™-produktlinje er FlatPak™ Waterproof Toiletry Case, og med god grund. Toilettasken er let, robust, vandtæt/lækagesikker og har en praktisk rolltop-lukning, som gør at den aldrig fylder mere end indholdet og derfor optager minimal plads i bagagen. Toilettasken har samme Dry-Through™ Technology som beholderen ovenfor, hvilket betyder at fugt fra tandbørster, barberskrabere og lign. kan fordampe, selv når tasken er lukket til.

SHOP MATADOR FLATPAK™ WATERPROOF TOILETRY CASE


 

Bedste rejseudstyr fra Matador Equipment | Matador/Volcom Packable Towel Poncho

8. Matador/Volcom Packable Towel Poncho

Hvis rejse er ensbetydende med en masse tid på stranden for dig, er Packable Towel Poncho - et samarbejde mellem Matador og livsstilsmærket Volcom - i den grad værd at have med. Ponchoen er fremstillet i samme bløde nanofiber materiale som Matadors rejsehåndklæder og er derfor både hurtigtørrende og meget behagelig at have på. Ponchoen har et skjult gennemløb ved livet, som gør det let at skifte vådt badetøj. Den pakkes sammen i sin egen lynlåslomme, som kan benyttes til opbevaring af mobil og lign., når ponchoen er i brug.

SHOP MATADOR/VOLCOM PACKABLE TOWEL PONCHO