Julen nærmer sig, og det betyder, at ønskelisterne snart skal færdiggøres og sendes afsted. Hvis du stadig mangler et par gaveideer til dig selv eller en anden, har vi her samlet en liste med 10 accessories, der vil gøre rejserne i det nye år sjovere, lettere og mere behagelige.

Julegaveideer - 10 accessories du har brug for, når du rejser
  1. Peak Design Packing Cubes
  2. Matador NanoDry Packable Shower Towel
  3. humangear GoToob+
  4. Heimplanet Carry Essentials Dopp Kit
  5. Matador Travel Canister
  6. Peak Design Tech Pouch
  7. Topo Designs Accessory Bags
  8. Matador Freerain Waterproof Packable Hip Pack
  9. Vapur Eclipse
  10. Anker PowerCore II Slim 10000

Læs mere om hvert produkt i vores gennemgang af julegaveideerne nedenfor.


Peak Design Packing Cube

1. Peak Design Packing Cubes

Størrelsen af din bagage afhænger ikke kun af, hvor meget du har med dig, men også af hvordan du pakker dine ting. En let måde at spare plads på og samtidig få dine ting organiseret, er ved at pakke tøj og lign. i packing cubes, og nogle af de bedste på markedet er Peak Designs packing cubes – både hvad angår kvalitet og funktionalitet. Peak Designs packing cubes fås i forskellige farver og størrelser og er udstyret med et kompressionssystem, som gør det muligt at komprimere indholdet ekstra meget.

SHOP PEAK DESIGN PACKING CUBES


 

Matador Nanodry Packable Shower Towel

2. Matador NanoDry Packable Shower Towel

Ofte er det at rejse ensbetydende med en masse badning, og derfor kommer man ikke udenom at have et håndklæde med sig. Hvis du spørger os, optager almindelige håndklæder alt for meget plads i bagagen, så det kan godt betale sig at investere i et rejsehåndklæde, der fylder mindre. Matador Equipments NanoDry Packable Shower Towel er en oplagt kandidat. Håndklædet absorberer 2,3x sin egen vægt og pakkes let sammen i den medfølgende silikone-beholder.

SHOP MATADOR NANODRY PACKABLE SHOWER TOWEL


 

humangear GoToob+

3. humangear GoToob+

humangears GoToob+ er resultatet af 15 års arbejde for at lave den ultimative genanvendelige rejseflaske, så du kan regne med, at alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Beholderen har en 100% lækagesikker lukkemekanisme og er udstyret med et labelsystem, der gør det let at holde styr på, hvad der er fyldt i hver beholder.

SHOP HUMANGEAR GOTOOB+


 

Heimplanet Carry Essentials Dopp Kit

4. Heimplanet Carry Essentials Dopp Kit

En god toilettaske gør en verden til forskel, uanset hvordan du rejser. Ikke alene sikrer en god toilettaske let adgang til alle dine toiletsager – den beskytter også resten af din bagage mod lækage fra en utæt beholder. Heimplanets Dopp Kit er en af de mest velorganiserede og robuste toilettasker, vi er stødt på. Toilettasken har et vandtæt design med adskillige rum og åbne lommer til nem organisering af dine toiletsager. Heimplanets Dopp Kit fås i en stor og lille version, så uanset hvad dit behov er, er du dækket ind.

SHOP HEIMPLANET CARRY ESSENTIALS DOPP KIT


 

Matador Travel Canister 100ml

5. Matador Travel Canister

Hvis du leder efter et sted at opbevare piller, små tech accessories, smykker og snacks, når du er afsted på farten, er Matador Equipments Waterproof Travel Canister den perfekte løsning. Beholderen er 100% vandtæt, ekstremt let, fødevaresikker og BPA-fri. Beholderen kan købes på packsmart.dk via linket nedenfor.

SHOP MATADOR TRAVEL CANISTER 100 ML


 

Peak Design Tech Pouch

6. Peak Design Tech Pouch

Hvis der er én ting, der er lige så vigtig at passe godt på som dine toiletsager, er det alt dit tech grej - og Peak Designs Tech Pouch er den perfekte taske til at tage sig af den opgave. Tasken har et Origami-inspireret indvendigt design med harmonika-åbning og adskillige lommer til sikker opbevaring af skriveredskaber, SD kort, powerbanks, batterier, USB-stik, opladere mm. 

SHOP PEAK DESIGN TECH POUCH 


 

Topo Designs Accessory Bags

7. Topo Designs Accessory Bag

En anden måde at holde at holde styr på alle de små everyday essentials, der er i størst fare for at blive væk, er ved hjælp af Topo Designs Accessory Bags. Taskerne er solidt bygget i genanvendt nylon og fås i et stort udvalg af farver og størrelser, så du med garanti kan finde én der passer til dit behov (og din smag). Tjek vores udvalg af Topo Designs Accessory Bags via linket nedenfor.

SHOP TOPO DESIGNS ACCESSORY BAG


 

Matador Freerain Waterproof Packable Hip Pack

8. Matador Freerain Waterproof Packable Hip Pack

En sling/hip pack er en god måde at holde de mest nødvendige ting tæt på kroppen, og hvis du leder efter én, der kan holde til lidt af hvert, er Matadors Freerain Waterproof Packable Hip Pack et godt bud. Tasken er slidstærk, men også ekstremt let og har et 100% vandtæt hovedrum til sikker opbevaring af mobil og lign. Som de fleste af Matadors produkter, kan tasken pakkes sammen til størrelsen af en tennisbold.

SHOP MATADOR FREERAIN WATERPROOF PACKABLE HIP PACK


 

Vapur Eclipse

10. Vapur Eclipse

En vanddunk er svær at undvære, men de fleste optager irriterende meget plads og er besværlige at bære rundt på. Af samme grund har Vapur udviklet en vanddunk, der både vejer 75% mindre end almindelige vandflasker og kan pakkes sammen til en brøkdel i størrelse, når den er tom. Tjek Vapurs Eclipse i vores webshop via linket nedenfor.

SHOP VAPUR ECLIPSE


 

Anker PowerCore II Slim 10000

9. Anker PowerCore II Slim 10000

Man er ikke altid i nærheden af en strømkilde, når man rejser, og eftersom de færreste af os ikke kan leve særligt længe uden strøm på mobil/computer/kamera, kan det være en god investering at anskaffe sig en powerbank. Anker er kendt for at lave nogle af de mest driftsikre og kompakte powerbanks derude – bl.a. Anker PowerCore II Slim 10000 blandt de mest populære, både til rejse og almindelig hverdagsbrug.

SHOP ANKER POWERBANK