Kender du også én, for hvem det at rejse betyder ekstra meget? Hvorfor ikke give en gave, som kan gøre deres rejseoplevelser endnu bedre?

I dette indlæg har vi samlet 12 unikke gaveidéer til personen, der elsker at rejse - fra udstyr, der vil gøre det nemmere at pakke og organisere bagagen, til praktiske accessories, der vil gøre selve rejsen lettere, behageligere og mere strømlinet.

SE FLERE GAVEIDÉER HER

Peak Design Wash Pouch

1. Peak Design Wash Pouch

En toilettaske er en af de ting, man ikke kan undvære på rejsen - og er af samme grund en træfsikker gaveidé til personen, der rejser ofte.

Peak Designs Wash Pouch er blandt de mest anmelderroste af slagsen, og med god grund. Toilettasken er fremstillet i slidstærke, vejrbestandige og Fair Trade Certificerede materialer og byder på et væld af gennemtænkte organiseringsløsninger, så alting har sin egen plads og nemt kan tilgås.

SHOP PEAK DESIGN WASH POUCH

Full Windsor Magware - Magnetic Flatware Set

2. Full Windsor Magware - Magnetic Flatware Set

Når man rejser, kan det ofte vise sig nyttigt med et genanvendeligt sæt bestik, der er nemt at have med på farten - og man bør især medbringe et, hvis man ønsker at undgå engangsbestik.

Magware - Magnetic Flatware Set fra Full Windsor vil vække begejstring hos enhver rejse- og/eller outdoorentusiast. Bestikket er fremstillet i anodiseret aluminium med indbyggede magneter, der holder sammen på kniv, ske og gaffel, og kommer i en praktisk lille pouch. Bestikket er let og kompakt og derfor perfekt at have med på rejser.

SHOP FULL WINDSOR MAGWARE - MAGNETIC FLATWARE SET

3. Eagle Creek Pack-It™ Reveal Cube Set

Hvis du leder efter den perfekte gave til den rejselystne type, der elsker at have orden i tingene - ja, så er få ting mere oplagte end et sæt packing cubes. De hjælper ikke alene med at holde bagagen organiseret, men er tilmed fantastiske “space-savers”. Og med et sæt får du 3 packing cubes i forskellige størrelser, som egner sig godt til forskellige typer tøj.

Pack-It™ Reveal Cube Set fra Eagle Creek består af 3 cubes i størrelserne M, S og XS - hver med et gennemsigtigt trådnet på toppen, som gør det nemt at se, hvad man har pakket.

SHOP EAGLE CREEK PACK-IT™ REVEAL CUBE SET 

humangear GoToob+

4. humangear GoToob+ 3-Pack

Enhver der rejser ofte, vil sætte pris på et godt sæt genanvendelige, lækagesikre rejseflasker, der gør det muligt at medbringe ens yndlingsprodukter i nøjagtig den mængde, man har brug for.

Og det er præcis, hvad man får med GoToob+ 3-Pack fra humangear. Dette sæt genanvendelige rejseflasker har en unik LoopLock™ lukkemekanisme, som eliminerer risikoen for lækage, og en stor åbning, så de nemt kan fyldes op. Beholderne fås i tre størrelser - Small, Medium og Large - som alle er TSA-godkendte og dermed kan medbringes i håndbagagen på flyet.

SHOP HUMANGEAR GOTOOB+ 3-PACK

Alpaka Elements Tech Case Mini

5. Alpaka Elements Tech Case Mini

Det kan være svært at holde styr på al sin elektronik og andre små accessories, når man rejser, men sådan behøver det ikke at være. Med en tech pouch holder man nemt det hele organiseret, beskyttet og lettilgængeligt.

Elements Tech Case Mini fra Alpaka er kompakt, men stadig rummelig nok til at indeholde de fleste tech accessories (inkl. ebogslæser) og sikrer nem adgang til det hele takket være sin harmonikaåbning. Den fås bl.a. i Alpakas slidstærke og vejrbestandige signatur-materiale X-Pac® og kan omdannes til en sling bag ved hjælp af den medfølgende skulderstrop.

SHOP ALPAKA ELEMENTS TECH CASE MINI

Matador NanoDry Packable Shower Towel

6. Matador NanoDry Packable Shower Towel

Når man ikke har mulighed for at medbringe et almindeligt badehåndklæde, fordi det optager for meget plads i bagagen, er et rejsehåndklæde i microfiber et fantastisk alternativ.

Matadors NanoDry Packable Shower Towel er på størrelse med almindelige badehåndklæder, men fylder mindre end en knytnæve i sammenpakket format og kan nemt fastgøres udenpå en taske, da det kommer i en silikone-beholder med karabinhage. Rejsehåndklædet er fremstillet i et let, hurtigtørrende nanofiber-materiale, der absorberer omkring 2,3 gange sin egen vægt.

SHOP MATADOR NANODRY PACKABLE SHOWER TOWEL

Bellroy Lite Sling

7. Bellroy Lite Sling

En sling bag er den perfekte måde at holde de mest nødvendige ting lige ved hånden - hvad end det er på vej igennem lufthavnen, eller mens man udforsker et nyt sted.

Lite Sling fra Bellroy er kompakt, stilren og - som navnet antyder - let, hvilket gør den ideel til rejsebrug. Det lette materiale, der er fremstillet af 100% genanvendte plastikflasker, gør at den kan foldes/pakkes sammen og derfor optager minimal plads, når den ikke er i brug.

SHOP BELLROY LITE SLING

8. Eagle Creek Pack-It™ Garment Folder

I en tætpakket kuffert eller rejsetaske kan det være vanskeligt at undgå krøllet tøj, men det kan godt lade sig gøre med de rigtige pakkemetoder - og det er her, at Eagle Creeks Pack-It™ Garment Folder kommer ind i billedet.

Garment Folder’en er velegnet til bukser, trøjer, skjorter og lign. Tøjet foldes i passende størrelse vha. det medfølgende Folding Board, som til sidst lægges ovenpå tøjet og er med til at sikre, at tøjet ikke bliver krøllet i bagagen. Pack-It™ Garment Folder fås i både M og L, som begge passer ned i de fleste carry-on rejsetasker.

EAGLE CREEK PACK-IT™ GARMENT FOLDER

Matador FlatPak Soap Bar Case

9. Matador FlatPak™ Soap Bar Case

Et godt alternativ til at rejse med flydende shampoo er sæbebarer, og Matadors FlatPak™ Soap Bar Case er en genial måde at opbevare dem på.

Denne rejsebeholder er ikke alene markant lettere og mere kompakt end almindelige plastikbeholdere; den gør tilmed brug af Matadors unikke Dry-Through Technology™, som sikrer at fugt kan slippe ud af beholderen, selv når den er lukket til, hvilket betyder, at sæbebaren holdes tør.

SHOP MATADOR FLATPAK™ SOAP BAR CASE

Topo Designs Accessory Bags

10. Topo Designs Accessory Bags

De fleste rejsetasker har et vist antal rum og lommer, men ofte er det nødvendigt at supplere med en eller flere små tasker til at holde styr på alle sine små accessories.

Topo Designs Accessory Bags er simple i deres design, men ekstremt værdifulde i funktion. De fås i tre størrelser - Micro, Small og Medium - som alle er fremstillet i slidstærk nylon med et gult interiør, som gør det nemt at se indholdet. Micro egner sig godt til høretelefoner, kort og kontanter; Small er perfekt til skriveredskaber og kabler; Medium til powerbanks, små notesbøger, opladere og andre accessories, der normalt har let ved at forsvinde i tasken.

SHOP TOPO DESIGNS ACCESSORY BAGS

Peak Design Cuff

11. Peak Design Cuff

Er du på udkig efter den perfekte gave til den rejselystne, der elsker at fotografere, er Peak Designs Cuff et oplagt bud - en elegant måde at beskytte sit kamera mod at blive tabt.

Håndremmen lader én have sit kamera fremme med ro i sindet - selv i de situationer, hvor man ellers kan føle sig nødsaget til at pakke det væk af frygt for, at man taber det, eller sågar at uvedkommende får fingrene i det. Ikke mindst er remmen komfortabel at bære omkring håndledet, og Peak Designs patenterede Anchor-Link™ system gør det muligt at afmontere den på et split sekund.

SHOP PEAK DESIGN CUFF

Hydro Flask Standard Mouth Flex 21 oz

12. Hydro Flask Standard Mouth Flex 21 oz (621 ml)

En god drikkedunk er et must-have rejse accessory - især fordi man ofte kommer i situationer, hvor man ikke har adgang til en vandhane og derfor selv skal sørge for at have forsyninger med.

Hydro Flask er blandt de mest anerkendte mærker på området med et stort udvalg af drikkedunke og termokrus. Deres Standard Mouth Flex 21 oz (621 ml) har en passende størrelse og fungerer ikke alene ideelt til vand og kolde drikkevarer - den har også to lags vakuumisolering, som holder drikkevarer varme i op til 24 timer.

HYDRO FLASK STANDARD MOUTH FLEX 21 OZ (621 ML)